Welkom


Wij helpen kinderen én volwassenen om zich verder te ontsluiten, ontwikkelen en ontplooien in het onderwijs, werk en persoonlijke leven.

Onze methodiek is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van neurologische plasticiteit. Het is nu mogelijk om permanente verbeteringen aan te brengen in hoe het brein sensorische informatie, taal en spraak verwerkt, hetgeen directe invloed heeft op aandacht, begrip en geheugen. Dit kan tot belangrijke veranderingen in emotioneel welzijn, sociale vaardigheden en gedrag leiden.

Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde luisterprogramma's, toegepast via een koptelefoon, om specifieke delen van de hersenen te activeren en verwerkingsgewoontes aan te passen. Elke cursus wordt individueel ontworpen rond de behoeftes en capaciteiten van iedere cliënt voor maximale resultaten in een zo kort mogelijke tijd.

Het is voor iedereen makkelijk om een SAS cursus te voltooien, aangezien het volgen van instructies, aandacht of fysieke oefeningen niet van belang zijn. Het werkt zelfs tijdens de slaap. Binnen één maand kan het brein zich al nieuwe permanente verbindingen eigen maken. Het luisteren naar de speciale muziek, spraak en tonen is totaal veilig én effectief.

Ontdek meer over onze vier expertisegebieden: SAS-Smart voor beter leren, SAS-Boost voor ontwikkelingsstoornissen, SAS-Balance voor volwassenen en SAS-Life voor ouderdomsaandoeningen.

For SAS courses in English, please click here.
Na kursach SAS w język polski kliknij tutaj.
SAS kursları için lütfen tıklayınız.

Client Informatieformulier

SAS Centre Hotline